Regulier

Oefentherapie Cesar biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging. Met op maat gemaakte oefeningen die eenvoudig in het dagelijks leven kunnen worden geïntegreerd, helpen we u om een verbeterde manier van bewegen aan te leren, gezondere gewoontes te ontwikkelen en een nieuwe levensstijl aan te nemen. Het vergroten van uw bewustzijn van uw bewegingspatronen is een belangrijk onderdeel van onze therapie, hierna gaan we samen aan de slag om nieuwe, gezonde bewegingsgewoonten te ontwikkelen en ze in uw dagelijkse routine te integreren.

Wat onze benadering kenmerkt, is dat we een holistische kijk hanteren. Dit betekent dat we niet alleen uw specifieke klacht behandelen, maar ook uw algehele welzijn en uw omgeving in beschouwing nemen.

Onze behandeling heeft zowel een genezende als preventieve werking: we streven ernaar om uw houding en beweging zodanig te verbeteren dat klachten op de lange termijn worden voorkomen.

In onze praktijk bieden wij ondersteuning voor verschillende aandoeningen, waaronder rug- en nekklachten, gewrichtspijn (bekken, knieën, enkels, armen, schouders, polsen), klachten gerelateerd aan chronische aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat, houdingsproblemen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Daarnaast bieden wij hulp bij duizeligheidsklachten en bekkenklachten, met name gerelateerd aan zwangerschap.